افزایش سرعت لود سایت آسان

افزایش سرعت سایت وردپرس راهنمای جامع و کامل

وب پیج تست جزو محبوب‌ترین ابزارهای سنجش سرعت سایت در جهان محسوب می‌شود. Autoptimize افزونه‌ای قدرتمند و رایگان است که به شما امکان می‌دهد تا فایل‌های CSS، جاوا اسکریپت و HTML را بهینه سازی کرده و اندازه آن‌ها را کاهش دهید. این افزونه همچنین از ویژگی‌هایی مانند فشرده‌سازی کد و حذف کدهای اضافی پشتیبانی می‌کند. براساس تحقیقات، فعال‌سازی کش می‌تواند زمان بارگذاری را برای کاربران بازگشتی تا ۳۰٪ کاهش دهد. این قابلیت برای سایت‌هایی با محتوای تکراری یا ثابت، بسیار مؤثر است.

البته در سال انتشار این پست یعنی سال 2014 نام ابزاری که امروز به نام search console می شناسیم، webmaster tools بوده است. مت کاتس در وبلاگ شخصی خود بر اهمیت تاثیر سرعت سایت بر جایگاه آن تاکید کرد. اینگونه با اولین load سایت بخشی از اطلاعات صفحه که معمولاً ثابت است (مثل تصاویر و فایل‌های css) در حافظه سیستم کاربر ذخیره می‌شود. حالا اگر کاربر مجدداً وارد همان صفحه شود، دیگر اطلاعات، مراحل طولانی اولیه را طی نمی‌کنند و از کش دریافت می‌شوند. بنابراین، بهینه‌سازی سرعت وب‌سایت نه تنها برای ارائه یک تجربه کاربری عالی بلکه برای دستیابی به موفقیت آنلاین طولانی‌مدت ضروری است.

سرعت لود یکی از جنبه‌های حیاتی در عملکرد وب‌سایت‌هاست که تأثیر چشمگیری بر تجربه کاربری، موفقیت سئو، و نتایج تجاری دارد. وب‌سایت‌هایی که به سرعت بارگذاری محتوا می‌پردازند، به کاربران تجربه راحت و لذت‌بخشی از محتوا ارائه می‌دهند، که این امر منجر به حفظ بازدیدکنندگان و کاهش نرخ خروج می‌شود. WP Super Cache به صورت رایگان در دسترس همه هست تا با سرویس caching فوق‌العادش باعث افزایش سرعت لود سایت وردپرس بشه. افزونه WP Super Cache مثل موارد 1 تا 5 پکیج کامل نیست؛ اما به صورت تخصصی روی کش کردن سایت کار می‌کنه. همون‌طور که گفتیم کش کردن اصولی یکی از عوامل کم شدن زمان لود سایته.

یک نکته بسیار مهم را باید توجه داشته باشید، آن‌هم توجه به نوع وب سرور وب‌سایتتان هست! اگر وب سرور شما از نوع لایت‌اسپید LightSpeed است، نیازی خرید یا دانلود افزونه WPRocket نخواهید داشت و تنها می‌توانید از افزونه لایت‌اسپید کش برای افزایش سرعت وب‌سایت خود بهره‌مند شوید. تنظیمات زیاد و بسیار تخصصی این پلاگین افزایش سرعت وردپرس باعث شده تا کاربران معمولی و تازه کار بعد از نصب آن دچار گیجی و سردرگمی بشوند و در نهایت نتوانند از آن استفاده کنند. علاوه بر پشتیبانی از CDN از روش فشرده سازی Gzip نیز استفاده میکند. Gzip نوعی فشرده سازی است که میتواند تا 70 درصد حجم سایت وردپرسی شما را کاهش بدهد.

این ابزار سرعت بارگذاری صفحه‌ی سایت، تعداد درخواست‌ها و سایز صفحه‌ی سایت را در اختیار شما قرار می دهد. درواقع محتوای وب‌سایت شما در سرورهای CDN کش شده و از نزدیک‌ترین سرور CDN به کاربر، فراخوانی و بارگذاری می‌شوند. بنابراین سرعت بارگذاری محتوای وب‌سایت برای کاربران خارج از کشور تا حد زیادی سریع‌تر می‌شود. شما به‌عنوان مدیر فنی سایت، باید قبل از آپلود کردن فایل‌های وب‌سایت، آن‌ها را با متدها و نرم‌افزارهای خاصی (که نیاز به تخصص دارد) فشرده‌سازی کنید تا سرعت لود صفحات سایت بهبود یابد. همچنین اگر شما صاحب سایت هستید و تخصصی در این زمینه ندارید، می‌توانید این کار را به یک برنامه‌نویس متخصص بسپارید.

با کاهش حجم تصاویر خود ، به بارگیری سریع تر آن توسط کاربران کمک کنید. انواع مختلفی از افزونه های وردپرس بهینه سازی تصویر مانند WP Smush برای وردپرس وجود دارد که می توانید برای کاهش حجم تصاویر استفاده کنید. معمولاً یک اکانت میزبانی اشتراکی، فضای سرور را بین چند شرکت به اشتراک می‌گذارند که تعداد افرادی که از سرور استفاده می‌کنند، روی سرعت وبسایت اثر می‌گذارد. اگر وب سایت شما در این شرایط قرار دارد بهتر است که یک پلن اختصاصی برای آن در نظر بگیرید. میزبان هایی هستند که هاست مشترک ارائه نمی دهند ، یعنی اینکه وب سایت شما درگیر ترافیک های اضافی از سوی سایت های دیگر نمی شود.

برای دانلود افزونه افزایش سرعت برای وردپرس WP Fastest Cache اینجا کلیک کنید. خب تو این زمینه وبسایت‌های زیادی فعالیت می‌کنن که Google PageSpeed Insights و GTmetrix از بهترین وبسایت‌های تخمین سرعت بارگذاری سایت‌ها محسوب می‌شن. سرور تأثیر مستقیم بر روی سرعت بارگذاری سایت دارد؛ مثلاً اگر شرکت خدمات هاستینگ منابع پاسخگو روی سرورهای خود نداشته باشند منتظر باشید که وب‌سایت شما زمان بیشتری را برای بارگذاری صرف کند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم از شرکت‌های هاستینگ معتبر با خدمات سطح بالا (شرکتی با رتبه آپتایم  99/5 درصد) یا میزبانی وب اختصاصی برای سایت خود استفاده کنید. وظایف آن‌ها توزیع یکنواخت ترافیک ورودی وبسایت بین سرورهای مختلف وبسایت است تا از اورلود شدن یک سرور خاص جلوگیری کند.

همین‌طور یکی از ویژگی‌های این افزونه هماهنگی با برخی CDN ها مثل Cloudflare هست. مدت زمانی که طول می‌کشد تا یک صفحه در وب‌سایت بارگذاری شود را سرعت سایت می‌گویند. اما این اصطلاح معمولاً به کل سایت تعمیم داده می‌شود و به روش‌های مختلفی محاسبه می‌گردد. به این معنی که پارامترهای مختلفی در افزایش سرعت بارگذاری سایت دخیل هستند. کش ، کپی فایل های سایت شما را به حداقل می رساند و یک مکانیزم برای ذخیره موقت صفحات وب است که به منظور کاهش پهنای باند و بهبود کارایی وبسایت انجام می‌گیرد.

این فرآیند باعث کاهش تأخیر (Latency) و افزایش سرعت بارگذاری صفحه می‌شود. افزونه افزایش سرعت دراگونایزر با غیرفعال کردن اسکریپت های غیر قابل استفاده در سایت شما به بهینه سازی آن کمک می کند. افزونه WP Fastest Cache یه پلاگین خوب برای افزایش سرعت سایت وردپرس محسوب می‌شه که تابحال بیشتر از 1 میلیون نفر این افزونه رو نصب کردن. چیزی که راجع به این افزونه افزایش سرعت سایت باید بدونید اینه که دو نسخه رایگان و حرفه‌ای (PREMIUM) داره. با داشتن نسخه پولی می‌تونید از قابلیت‌های کش موبایل و ویجت، بهینه‌سازی عکس، Lazy Loading، بهینه‌سازی کد JS و … استفاده کنید. اما این دلیل بر این نمیشه که بیخیال دانلود افزونه رایگان WP Fastest Cache بشید.

در نهایت، برخی از افزونه‌ها ممکن است سرعت سایت شما را بیش از بقیه افزونه‌ها کاهش دهند. برای شناسایی هر پلاگینی که سرعت صفحه شما را کاهش می‌دهد، می‌توانید آن‌ها را به صورت جداگانه تست کنید. ابتدا، همه افزونه‌های خود را غیرفعال کنید (بهتر است این کار را روی وب‌سایت استیجینگ (staging site) انجام دهید. وب‌سایت استیجینگ، یک محیط آزمایشی کلون شده از سایت اصلی شماست که در آن می‌توانید سایت خود را با تغییرات جدید آزمایش کنید بدون اینکه سایت اصلی تحت تاثیر قرار بگیرد.). هر بار که یک افزونه را فعال می‌کنید، از یک ابزار تست سرعت مانند PageSpeed Insights استفاده کنید تا ببینید آیا امتیاز و زمان‌بندی شما تحت تأثیر قرار گرفته است یا خیر. در این بین، سرعت بارگذاری سایت شاید از تعیین کننده ترین عوامل در جایگاه یک سایت در بین نتایج باشد.

ازنظر دیجیتال مارکتینگ، هرچقدر سرعت لود صفحات شما کند باشد، هم از نظر ترافیک ورودی با مشکل مواجه خواهید شد و هم ازنظر فروش محصول. برای درک اهمیت تست A/B روی افزایش نرخ کلیک، به مثال‌های کاربردی از این مدل آزمون و خطای بازاریابی که در ادامه آورده‌ایم، توجه کنید. کال تو اکشن، CTA یا فراخوان به عمل، نوعی دعوت از مخاطبان برای طی یک فرآیند خاص است که در نهایت منجر به سود کسب‌وکار خواهد شد. CTA به مخاطب اعلام می‌کند که دقیقاً از او چه می‌خواهید و برای یک تجربه کاربری بهتر، او را در چه مسیری هدایت می‌کنید. فلش همیشه می‌داند زمان چه ارزشی دارد و برای رسیدن به هدف، سریع‌ترین مسیر را انتخاب می‌کند.

در بخش قبل مهم ترین و تاثیرگذار ترین روش ها برای افزایش سرعت سایت معرفی شد که استفاده از آنها تاثیر خوبی روی سرعت سایت دارد. ترکیب و کوچک کردن فایل ها تاثیر خوبی روی بهبود سرعت سایت دارد که حتما باید از آن استفاده کنید. در سایت های وردپرسی افزونه مخصوص برای این کار وجود دارد که می توان از آن استفاده کرد. در نهایت، کاهش سرعت بارگذاری صفحه نه تنها عملکرد کلی و UX وب سایت شما را بهبود می بخشد، بلکه SEO آن را نیز بهبود می بخشد. با کاهش اندازه فایل‌های تصاویر، می‌توانید وزن آن‌ها را کاهش دهید و در نهایت به بارگذاری سریع‌تر صفحاتتان کمک کنید.

هنگامی که شخصی از یکی این کشورهای مخاطب وارد سایت شما بشود اطلاعات باید از آلمان برای مثلا ایران فرستاده شود و این فاصله باعث کاهش سرعت بارگزاری اطلاعات میشود و همین سرعت سایت شما را کاهش میدهد. افزونه W3TC با بیش از 1 میلیون نصب فعال، یکی از بهترین فریم‌ورک‌های بهینه‌سازی عملکرد سرعت وبسایت وردپرسی شناخته می‌شه. پلاگین W3 total cache با افزایش کارایی وبسایت و کاهش زمان لود وب سایت باعث می‌شه هم کاربر با سرعت بیشتری محتوای سایت شما رو ببینه و هم سئو سایت بهبود پیدا کنه. WP Rocket یکی از پرطرفدارترین و قدرتمندترین افزونه‌های افزایش سرعت سایت وردپرس است. این افزونه با ویژگی‌های پیشرفته‌ای مانند کش کردن صفحات، فشرده‌سازی فایل‌ها، بهینه‌سازی پایگاه داده و بارگذاری تنبل تصاویر، به طور قابل توجهی سرعت بارگذاری صفحات را افزایش می‌دهد.

چه کسی دوست ندارد که با کلیک روی لینک سایت در گوگل سریعا وارد سایت مورد نظر شود؟! سایت سریع و دارای سرعت بارگذاری بالا برای تمام کاربرها دلپذیر و لذت بخش است. کش، کپی هایی از فایل های سایت شما را ذخیره می کند و کار مورد نیاز برای سرور برای تولید و ارائه یک صفحه وب به مرورگر بازدیدکننده را به حداقل می رساند. این اطلاعات به شما یک نقطه شروع محکم برای سنجش سرعت صفحات وب شما می دهد و اقدامات ملموسی را ارائه می دهد که می توانید برای بهبود سرعت بارگذاری صفحه انجام دهید. شبکه‌های توزیع محتوا یا CDNها مجموعه‌ای از سرورهای توزیع‌شده در مکان‌های جغرافیایی مختلف هستند که محتوا را بر اساس موقعیت مکانی کاربران به آنها ارسال می‌کنند.

یک سایت هنگام ورود کاربر به سایت تمامی تصاویر و پلاگین های موجود در سایت شما را حتی اگر بلا استفاده در آن صفحه باشند لود می‌کند. با کش کردن وبسایت، دیگه نیازی نیست با هربار درخواست کاربر (مثلا باز کردن محتویات یه سایتی، یه جور درخواست حساب میشه) نتیجه اون درخواست پردازش بشه و براش زمان صرف بشه. با تکنولوژی کش کردن، به جای پردازش همیشگی درخواست‌ها، نتایج این درخواست‌ها ذخیره می‌شه و در صورت نیاز ازشون استفاده می‌شه. هر چقدر که حجم ترافیک بیشتری در سایت داشته باشید، سرعت اینترنت نیز کمتر می‌شود و زمان بارگذاری صفحات افزایش می‌یابد. اگر کاربران و ربات ها قبل از بارگذاری سایت آن را ترک کنند، به هدفتان از طراحی سایت نمی رسید و کاربران فعلی به مشتریان آتی تبدیل نمی‌شوند.

یکی از خطاهای رایجی که بعد از آنالیز عملکرد سایت تو ابزارهای آنلاینی مثل Google PageSpeed Insights و GTMetrix مواجه می‌شید، ارور leverage browser caching هست. در مقاله رفع خطای کش توضیح مفصلی در این مورد داده شده که بعد از خوندن اون، اطلاعات بیشتری راجع به Cache سایت به‌دست میارید. این ابزارها حجم فایل را بدون کم‌کردن کیفیت عکس، سرعت صفحه را به طور قابل‌توجهی کاهش می‌دهند. در وب سایت برای این که یک بخش از اطلاعات نمایش داده شود باید آن اطلاعات به واسطه پرس و جو (Query) از پایگاه داده دریافت شود. در شرایطی ممکن است اجرای یک پرس و جو زمان زیادی به خود اختصاص دهد و همین باعث کند شدن اجرای سایت می شود.

پس حتما هنگام انتخاب قالب در مورد آن تحقیق و به مشخصات آن توجه کنید؛ مثلا برخی قالب‌ها به صورت پیش فرض امکان Lazy Load را دارند. البته که انتظار نداریم که گوگل همه ی اسرار خود در این زمینه را فاش کند. ادمین سایت با هدف راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی به صورت آسان ایجاد شده. در اینجا میتونی یاد بگیری چطور یک کسب‌وکار اینترنتی را از صفر راه بندازی و مدیریت کنی. رنک برین یکی از الگوریتم‌های گوگل‌ست که بر پایه هوش مصنوعی ساخته شده و موثرترین الگورتیم بر روی سئو و... این سرورها فاصله نزدیکی نسبت به هم داشته و در سرتاسر دنیا قرارگرفته‌اند.

علاوه بر این، کاهش هزینه‌ها در زمینه نگهداری سرور و جلب ترافیک نیز از جمله مزایای سرعت لود به حساب می‌آید. در نتیجه، بهبود سرعت لود یک وب‌سایت، به عنوان یک عامل اساسی در بهبود کارایی، تجربه کاربری، و عملکرد تجاری آن اهمیت زیادی دارد. انتخاب بهترین افزونه افزایش سرعت سایت به عوامل مختلفی مانند اندازه سایت، میزان ترافیک، بودجه و نیازهای شما بستگی دارد. توصیه می‌شود قبل از انتخاب افزونه، به خوبی ویژگی‌ها و مزایای هر یک را بررسی کرده و با توجه به نیازهای خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید. SG Optimizer افزونه‌ای رایگان است که توسط شرکت SiteGround ارائه می‌شود.

بر اساس فاکتورهای مد نظر این دو موتور در نهایت دو نمره به سایت شما داده می شود که بالاترین نمره 100 است. فرض کنید یک صفحه با صرفا کدهای html بدون هیچ فایل استایلی وجود داشته باشد. فرمت Webp چیست؟ آرشیو HTTP نشان می‌دهد که حجم صفحات وب از 523 کیلوبایت در سال 2011 به کیلوبایت... بنابراین بهتر است در میزان استفاده از آنها دقت بیشتری به خرج دهیم.همچنین زمان‌بندی اجرای آنها را به ساعاتی که وب‌سایت متحمل ترافیک کمتری استموکول کنیم. گاهی حین استفاده از قالب‌هایی با کدنویسی ضعیف و ناکارآمد شاهد کند شدن وب‌سایت خود هستیم. سعی کنید از قالب‌هایی استفاده کنید که سبک‌ و ساده‌تر هستند و انیمیشن و تحرکات بیهوده ندارند.

اولین و مهمترین عامل در افزایش سرعت سایت، انتخاب هاست پرسرعت است. هاست تأثیر بسیار زیادی روی کاهش یا افزایش سرعت سایت دارد و متأسفانه اغلب متخصصین سئو از این موضوع آگاه نیستند. برای خرید هاست، حتی ‌الامکان نباید به سراغ هاست‌های اشتراکی برویم، چون در کنار ما چندین سایت دیگر روی یک سرور اختصاصی هستند و استفاده آنها از این منبع، باعث افت سرعت سایت ما می‌شود. شبکه تحویل محتوا (CDN) که به آن «شبکه توزیع محتوا» نیز گفته می‌شود، شبکه‌ای از سرورها است که می‌تواند به بهبود سرعت بارگذاری صفحه کمک کند. این کار را با میزبانی و ارائه نسخه هایی از محتوای ثابت سایت شما از سرورهای واقع در سراسر جهان انجام می دهد.

خب توی این مقاله سعی کردیم بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرس رو بهتون معرفی کنیم که هم رایگان باشه، و هم واقعاً روی سرعت سایت شما یه تأثیری بذاره. اولویت رو بذارید روی موارد اول؛ ولی هر افزونه می‌تونه عملکرد متفاوتی روی سایت‌های مختلف داشته باشه. حتی می‌تونید قبل از انتخاب یکی از افزونه‌ها، با پشتیبانی هاست سایتتون مشورت کنید. شاید اون‌ها افزونه خاصی رو به شما معرفی بکنن که با هاست هماهنگی بیشتری داره. اگه بهترین افزونه برای افزایش سرعت وبسایت وردپرس، Litespeed cache نباشه؛ قطعاً یکی از بهترین‌هاست. این افزونه‌ رایگان و اوپن سورس با بیش از 800 هزار نصب فعال، با تمام افزونه‌های مشهور مثل یواست سئو، ووکامرس و bbPress سازگاری داره و از وردپرس چند سایته (شبکه) به خوبی پشتیبانی می‌کنه.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/